Първи СНИМКИ на най-новия Hyundai Bayon

  • 21.01.2021 8:31 /
  • 4352 /
  • 1
Първи СНИМКИ на най-новия Hyundai Bayon

Компанията Hyundai разпространи три изображения на перспективния си кросоувър Bayon. Новите тийзъри, спрямо предишните, дават повече информация. От тях става ясно как ще изглежда предната част на автомобила: с тънки дневни светлини, отделени в специални светодиодни блокове, и трисекционни фарове под тях. 

Вижда се, че решетката на радиатора са се постарали да я направят максимално широка, особено в долната част, измествайки главната оптика встрани. 

Трябва да се напомни, че моделът ще спада към субкомпактния клас и този дизайн е насочен да направи автомобила по-голям и "мускулест".

Разкрит е фрагмент и от задната част на автомобила: задната врата ще има характерната извивка по линията на съклото. На същото място ще се огъват и напомнящите на бумеранги стопове. 

Интересен момент: именно по тази извивка преминава тънка червена линия, която съединява стоповете. Дали това, ще е част от оптиката, засега не е известно, но очевидно (това е потвърдено от Hyundai), че този елемент също ще работи в полза на засилването на "визуалното впечатление за ширина".

Интересно ще е да разберем размерите на автомобила, които дизайнерите толкова много са се постарали да скрият, а също би било интересно да видим как изглежда цялостния автомобил. 

Няма да ни се наложиме да чакаме твърде дълго: от Hyundai казват, че Bayon ще постъпи в продажба още през първата половина на 2021 година.

Подробна информация за автомобила се очаква през идната седмица.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дядо Гочо
    21.01.2021 20:09
    И бах тоз Хуйундай