Представиха най-бюджетния кросоувър на Hyundai, ето какво представлява СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/predstaviha-nay-byudzhetniya-krosouvar-na-hyundai-eto-kakvo-predstavlyava-snimki Auto.blitz.bg
Представиха най-бюджетния кросоувър на Hyundai, ето какво представлява СНИМКИ

Новият Hyundai Casper беше представен в Южна Корея. Най-малкият кросоувър на марката претърпя планирана модернизация и ще се продава в родината си на цени от (10 500 - 14 400 $), посочва се на официалния уебсайт на Hyundai.

3,6-метровият кросоувър Hyundai Casper се отличава с модифицирана радиаторна решетка и брони, както и нова предна и задна оптика. Освен това за модела са предложени нови 17-инчови джанти и е разширена палитрата от цветове на купето. Товарният ван Hyundai Casper Van също се появява в гамата.

В салона на Hyundai Casper 2025 е с подобрена шумоизолацията и е поставен увеличен 10,25-инчов сензорен екран за мултимедийната система. Двете задни седалки (автомобилът е четириместен) са с хоризонтално регулиране, а обемът на багажника е 301 литра.

Базовото оборудване на Hyundai Casper включва климатик, круиз контрол и сензори за паркиране, системи за автоматично спиране и поддържане на лентата. Топ версията има безключов достъп, климатроник, люк, навигация, отопляем волан, отопляеми и вентилирани седалки.

Lexus представи всъдеход, който харчи малко гориво и има офроуд версия СНИМКИ

Новият Hyundai Casper, както и преди, е оборудван с 1,0-литрови бензинови двигатели - атмосферен със 75 конски сили и 99 конски сили с турбокомпресор. И двете версии имат 4-степенна автоматична скоростна кутия.

 

Горещи

Коментирай