Lexus представи всъдеход, който харчи малко гориво и има офроуд версия СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/lexus-predstavi-vsadehod-koyto-harchi-malko-gorivo-i-ima-ofroud-versiya-snimki Auto.blitz.bg
Lexus представи всъдеход, който харчи малко гориво и има офроуд версия СНИМКИ

Линията Lexus LX ще бъде попълнена с хибридна модификация 700h. Всъдеходът ще бъде пуснат в продажба до края на годината, а засега първите му снимки са показани на официалния сайт на японската марка.

Новият Lexus LX 700h запазва 3,5-литровия бензинов туин-турбо V6, но е допълнен с електрически мотор. Характеристиките на хибридната система все още не са оповестени, но е известно, че на родствените Toyota Tundra и Sequoia тя развива 443 к.с. и 790 Nm. Запазват се 10-степенната автоматична трансмисия и пълното задвижване с редуктор.

Теглото на Lexus LX 700h се е увеличило до 2780 кг поради самото хибридно задвижване и допълнителните елементи. Отбелязва се, че задвижващата система е защитена от влага и може да бъде напълно изключена в случай на неизправност. Има и функция за захранване на електроуредите от автомобила.

Прави впечатление, че всъдеходът може да бъде оборудван и с новата офроуд версия на Lexus LX 700h Overtrail с черен декор и големи гуми с размери 265/70 R18.

Пускат американски "звяр" в Европа, ето каква е цената СНИМКИ

Той е в състояние да преодолее вода с дълбочина 70 см. В допълнение, всички Lexus LX получават подобрено виртуално приборно табло и нови предни седалки.

 

 

 

Горещи

Коментирай