Показаха новия Nissan Patrol, променен е значително ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/pokazaha-noviya-nissan-patrol-promenen-e-znachitelno-video Auto.blitz.bg
Показаха новия Nissan Patrol, променен е значително ВИДЕО

Новото седмо поколение Nissan Patrol бе представено в Абу Даби. Големият всъдеход се е променил значително, съобщава се на официалния уебсайт на Nissan.

Подобно на своя предшественик (който се произвеждаше 14 години), Nissan Patrol остава по-достъпен събрат на Infiniti QX80, а на северноамериканския пазар моделът ще продължи да се продава под името Nissan Armada.

Дизайн на новия Nissan Patrol 

Новият Nissan Patrol има класически силует с висок преден капак и дебели триъгълни задни колони на покрива. Въпреки това широката му решетка е различна, дръжките на вратите са обичайни (а не прибиращи се), а фаровете и стоповете са монтирани вертикално.

Новата платформа увеличава твърдостта на каросерията с 25%. Също така в някои страни те ще предложат офроуд версия със скосени брони, допълнителна защита на дъното и гуми с висок профил.

Интериор и оборудване на Nissan Patrol 

Интериорът на Nissan Patrol е значително подобрен. На предния панел са инсталирани два 14,3-инчови дисплея - виртуален инструментален панел и мултимедиен сензорен дисплей. Отделен 9-инчов сензорен екран замества превключвателите за управление на климатика, а има и проекция върху предното стъкло.

Интересен факт: Купуват нови зомби автомобили през 2024 г. СНИМКИ

Всъдеходът е пуснат във версии за 7 и 8 места. Предните седалки вече могат да бъдат оборудвани не само с електрическо задвижване, отопление и вентилация, но и с масаж. Другите опции включват монитори на задните седалки, аудио с 12 високоговорителя, 360-градусови камери с офроуд режим и система за полуавтономно шофиране ProPilot.

Характеристики на новия Nissan Patrol

5.6-литровият V8 е заменен от по-икономичния 3.5-литров туин-турбо V6, който развива 425 к.с. и 700 Nm. Предлага се и 3,8-литрова атмосферна "шестица" с мощност 316 к.с. Двигателите са съчетани с нова 9-степенна автоматична скоростна кутия. Всъдеходът може да тегли 3,8-тонно ремарке.

Разбира се, задвижването на четирите колела с редуктор е запазено, а електронният блокаж на задния диференциал е новост. Има и адаптивни амортисьори, въздушно окачване с променлив (190-244 мм) просвет и 6 режима за различни видове офроуд условия.

Вижте новия Smart, напълно ще ви изненада с размери и оборудване СНИМКИ

Горещи

Коментирай
1 Коментара
dennie
преди 2 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата.Кyпиx тyк---- https://do.my/texx

Откажи