Показаха най-бруталния кросоувър BMW, ето каква мощност има СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pokazaha-nay-brutalniya-krosouvar-bmw-eto-kakva-moshtnost-ima-snimki Auto.blitz.bg
Показаха най-бруталния кросоувър BMW, ето каква мощност има СНИМКИ

Кросоувърът BMW XM получи мощна заредена версия. Създаден е в немското студио Manhart Performance, което често извършва тунинг на BMW. На сайта на ателието разказаха за интересния автомобил.

Mahnart MHXM 900 е създаден на базата на топ лимитираното издание BMW XM Label Red с хибридна система с мощност 748 конски сили с 4,4-литров V8 twin-turbo и електрически мотор.

За тези, на които това не е достатъчно, мощността е увеличена до 900 к.с. и 1200 Nm, тоест това е най-мощният кросоувър на BMW. Ускорението до 100 км/ч отнема по-малко от 4 секунди.

Освен това автомобилът вече има силен спортен ауспух от Akrapovic. Окачването на BMW XM е оборудвано със скъсени пружини от H&R, а пътният просвет на кросоувъра е намален.

Hyundai показа компактен бюджетен кросоувър СНИМКИ

Можете да различите новото BMW XM от Mahnart по карбоновия бодикит и спойлерите (има два отзад), както и по 24-инчовите джанти с нископрофилни гуми с размери 295/30 ZR24 отпред и 355/ 25 ZR24 отзад.

Удивително: Запорожец се оказа по-бърз от Tesla на пътя ВИДЕО

В интериора на кросоувъра също така има повече въглеродни влакна. В допълнение, Mahnart MHXM 900 предлага интересни опции за матова боя.

 

 

 

 

Горещи

Коментирай