От първо лице: Шофьор показа на ВИДЕО как лети с 325 км/ч по магистралата

  • 04.06.2020 8:50 /
  • 12438 /
  • 1
От първо лице: Шофьор показа на ВИДЕО как лети с 325 км/ч по магистралата

Във Великобритания полицията е започнала да издирва нарушител, който е ускорил до 325 км/ч със своето Audi RS6. Видеото с гонката се е появило в YouTube. Според полицията на графство Съсекс, инцидентът е станал на магистрала М-23 между Гетуик и Кроули.

Служителите на реда са затруднени да посочат точната дата на нарушението. Но в съобщението им се подчертава, че това се е случило по време на ограничителните мерки поради пандемията от COVID-19.

"Шофирането с толкова висока скороста е предпоставка за тежки произшествия със загинали и ранени. Нарушителят е имал голям късмет, че не се е разбил и не е причинил вреда на другите участници в движението. Имаме специален екип от експерти, който в момента изучава видеозаписа. В близко бъдеще се надяваме да установим самоличността на нарушителя и да го привлечем към отговорност ”, пояснил е представител на местните правоохранителни органи.

Bugatti Chiron вдигна зверските 490 километра ВИДЕО

Също така служителите на реда са споменали статистически данни за пътни произшествия в Съсекс през последната година. Така за 12 месеца в графството е имало 1393 произшествия, причината за които е превишаване на ограничението на скоростта. 18 души са загинали в тези инциденти, други 315 са получили различни наранявания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Пльокащ
    04.06.2020 10:40
    Орязали са финалния момент на сблъсъка