Новият кросоувър Kia Seltos удиви с нивото на оборудването и двигателите си (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 21.06.2019 9:50 /
  • 10990 /
  • 0
Новият кросоувър Kia Seltos удиви с нивото на оборудването и двигателите си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Световната премиера на компактния кросоувър Kia Seltos се проведе в Делхи, Индия. Колата трябва да бъде най-просторната в класа си и има много системи за безопасност.

"Seltos е адресиран към младата аудитория, която се интересува от последните технически постижения ”, заяви президентът и главен изпълнителен директор на KIA Motors Corporation, Хан Ву Пак, по време на презентацията.

Кросоувърът има светодиодни фарове и задни светлини. За салона се използват висококачествени футуристични материали, а цялостният стил на интериора изглежда хай-тек. Централното място е заето от 10,25-инчов мултимедиен сензорен дисплей с технология на разделяне на екрана, а срещу допълнително заплащане ще ви бъде предложено динамично цветно интериорно осветление Sound Mood Lighting и аудио система Bose с осем високоговорителя. Зад волана на кросоувъра има 8-инчов дисплей, който показва актуална информация за водача, независимо дали става дума за скорост или съвети за навигация.

Kia пусна изумително рекламно ВИДЕО, гледано в мрежата от стотици милиони души

Гамата на двигателите ще се състои от три двигателя. Това са бензинов турбодвигател 1,6.T-GDI с мощност 177 к.с., 2-литров бензинов атмосферен двигател с мощност 149 к.с. и 1.6-литров турбодизел с 136 к.с..

Системата за задвижване на всички колела позволява да се избере един от няколко режима на шофиране: Normal, Eco или Sport, чиито названия говорят сами за себе си. Новата конструкция на корпуса с използването на стомана и алуминий е станала по твърда. Нивото на вибрациите е намалено, а безопасността на водача и пътниците се увеличава.

Разсекретиха напълно очаквания кросоувър Kia Xceed (СНИМКИ)

Първата страна, която започна да продава новия компактен кросоувър на Kia, е Индия. Seltos ще пристигне в Европа в началото на 2020 година. Тогава ще бъдат обявени цените на новия модел./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ