Kia пусна изумително рекламно ВИДЕО, гледано в мрежата от стотици милиони души

  • 02.06.2019 10:20 /
  • 5647 /
  • 0
Kia пусна изумително рекламно ВИДЕО, гледано в мрежата от стотици милиони души

Рекламният клип на Kia Motors India, посветен на навлизането на марката на индийския пазар набра над 200 милиона гледания за няколко седмици. А саундтракът беше изтеглен над 65 милиона пъти.

Това видео е създадено от рекламната агенция Innocean Worldwide India с участието на Sideways Consulting и студиото Hungry Films. Режисьорът на мини филма е Виджай Савант. Анализаторите отбелязват значително увеличение на участието на публиката и същественото увеличение на посещаемостта на сайта на Kia India.

Hyundai - Kia представи нова сензационна технология за автомобилите (ВИДЕО)

Сюжетът на видеото се явява “източниците на вдъхновение” за създателите на автомобилите Kia. Астронавт, футболисти, балерини, колибри, тигър, светулки, анимационният котарак Феликс и играчка станаха герои на клипа. А накрая в кадър се появява фастбекът Kia Stinger.

Kia показа своя гигантски осемместен кросоувър (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Астронавтът, който прави първата стъпка към неизследвана планета, балерината, която е станала символ на точност и грация, майсторството и стремежът към победата на футболистите, естествената светлина, излъчвана от светулките, бързата и перфектно балансирана колибри, интересният и весел котарак Феликс, създадената на ръба на науката забавна играчка ... И разбира се - тигърът, един от нашите символи. Всичко се слива в един облак, настъпва някакво преосмисляне и се ражда автомобилът Kia, в случая това е модел Stinger", казва ръководителят на отдела по продажби и маркетинг на Kia Motors Индия Манохар Бхат. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ