Новият BMW Серия 4 удивлява с грамадните си "ноздри" СНИМКИ

  • 07.02.2020 9:50 /
  • 12830 /
  • 0
Новият BMW Серия 4 удивлява с грамадните си "ноздри" СНИМКИ

Фотошпионите са успели да заснемат визията на новото BMW 4 серия без защитен камуфлаж: на фотографиите веднага правят впечатление „ноздрите“ на масивната решетка на радиатора и фаровете.

Съдейки по минималната маскировка, премиерата на „четворката“ ще се състои съвсем скоро - купето от второ поколение могже да бъде официално разсекретено още през пролетта на автосалона в Женева.

Екстериорът на серийния на BMW 4 серия ще запази дизайнерските решения на показания Concept 4, който дебютира миналата година на автомобилното изложение във Франкфурт.

За серийната версия са предвидени по-сдържани предни фарове в духа на най-новите модели BMW, но разработчиците на „четворката” не са се отказали от предизвикателната решетка, разделена от табелата с регистрационния номер, макар че това решение предизвика противоречиви оценки сред автообщността.

От BMW показаха нагледно защо трябва да се сменят гумите ВИДЕО

През декември миналата година ръководителят на проекта BMW X7 заяви пред репортери, че компанията получава положителни отзиви от клиентите за гигантската решетка и в баварската компания не възнамеряват да се откажат от разпознаваемия образ под натиска на критиците.

Скандално ВИДЕО бе публикувано от BMW!

Очаква се купето BMW 4 да получи бензинови и дизелови турбодвигатели с обем 2,0 и 3,0 литра и мощност от 150 до 382 конски сили. По-късно ще се появи новото BMW M4 с мощност 480-510 конски сили. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Concept 4, който дебютира миналата година на автомобилното изложение във Франкфурт

 

КОМЕНТИРАЙ