Скандално ВИДЕО бе публикувано от BMW!

  • 26.09.2019 10:20 /
  • 11127 /
  • 0
Скандално ВИДЕО бе публикувано от BMW!

Компанията BMW публикува кратко десетсекундно видео на страницата си в Twitter, в което показва какви възможности за влюбените могат да предоставят автономните автомобили на бъдещето, използвайки като пример своя концепт iNEXT. По-специално сексът по време на движение.

В същото време, както отбелязват потребителите в мрежата, никой не се замисля за задължителния предпазен колан. Той все още остават задължителен и ще остане такъв дори след навлизането на автономните машини по обществените пътища.

Това е колата на бъдещето, показана от BMW в Лас Вегас (СНИМКИ/ВИДЕО)

Видеото представя концептуалния кросоувър на компанията iNEXT, който през 2021 г. трябва да влезе в производство. Тази своеобразна реклама привлече вниманието не толкова към автомобила, колкото към това какво правят неговите пътници. Видеото получи отрицателна оценка от общността в интернет. Хората го смятат за безвкусен и указват на безотговорното поведение на героите на видеото.

Очакваният кросоувър на BMW интригува със салона и кормилото си СНИМКИ

Компанията е знаела, че отношението към видеото няма да е еднозначно, и е добавила текст към него, че това е само демонстрация, а BMW не продава автономни автомобили. Така или иначе, пуснатото видео в Twitter е било изтрито. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ