Най-евтиният модел на Renault ще се промени драматично: Какъв ще бъде

https://auto.blitz.bg/novini/nay-evtiniyat-model-na-renault-shte-se-promeni-dramatichno-kakav-shte-bade Auto.blitz.bg
Най-евтиният модел на Renault ще се промени драматично: Какъв ще бъде

Renault подготвя няколко нови модела в бюджетния сегмент. Един от тях е заместител на известната Dacia Sandero, която е най-евтиният автомобил на компанията на световния пазар. Очакват я големи промени.

Новата Dacia Sandero ще получи различен дизайн. Той ще бъде направен в новия, по-геометричен стил на компанията и ще предлага модерно оборудване. Колата се очаква до 2027 г.

TALK WHEELS показва какъв външен вид може да има един бюджетен хечбек. Въпреки че все още няма официална информация за дизайна.

Освен това новият бюджетен кросоувър Dacia Bigster ще бъде евтин, практичен автомобил. Моделът ще бъде по-голям от 3-то поколение Duster. Новият продукт ще може да побира седем души.

Може би ще се появи по-спортна и стилна версия на модела – Bigster Coupe. В този случай кросоувърът ще получи нисък динамичен силует и ще загуби третия ред седалки.

След време ще дебютира ново поколение на най-продавания Logan. А новата Dacia C-Neo е модел с различен формат за C-класата. Това ще бъде седан или голям хечбек с размерите на Skoda Octavia.

Горещи

Коментирай