Мъж видя жена да налива бензин в плик и се попита: Защо?

  • 23.12.2019 7:55 /
  • 32983 /
  • 0
Мъж видя жена да налива бензин в плик и се попита: Защо?

Веднъж в САЩ... Така може да бъде започната тази история, случила се в американския щат Тексас. 

Изглежда, всичко е започнало доста невинно. Обикновен слънчев ден, шофьорите зареждали с гориво на бензиностанция...

Като цяло, всичко си е било по обикновено му. Нищо не предвещавало онова, което скоро щяло за премине през интернет като горски пожар, предизвиквайки възмущението на потребителите на световната мрежа. 

Жено, ти нормална ли си?

Шофьор се приближил до колонката, за да зареди с бензин. Защо иначе хората биха ходили до бензиностанцията? Тогава той обаче забелязал странна жена. 

Дамата стояла до своята кола и пълнила с бензин... Но не, не резервоара, и дори не туба или пластмасова бутилка. Мацката пълнила с бензин, при това премиум, найлонов плик.

Да, вие не сте се объркали. Точно така си беше. 

Най-обикновен найлонов плик с дружки, който стремглаво е бил пълнен с бензин, а дамата едва след това забелязала проблема с избора ѝ на съд за горивото. 

Оказало се, че пликът е с дупки, течността на тънка струйка излизала от него. 

Мадамата обаче не се смутила от това. Слагайки скъсания пакет на земята, тя въобще не обърнала внимание на това, че около него бързо започнала да се образува локва от лесно запалима течност. 

Оставяйки плика на земята, жената отишла до колата си и извадила още един плик, в който поставила вече надупчения плик. После тя поставила плика в багажника си, седнала в колата си и отпрашила в неизвестно направление. 

А хората, наблюдавали действията на жената, останали в потрес до своите автомобили. 

Заключение 

Младежът, заснел жената, публикувал снимките от случката в мрежата. 

Обществото, както обикновено, се разделило на два лагера: едните се смеели върху историята и участничката ѝ, докато другите обвинявали жената в нехайство и небрежност. 

Потребителите в мрежата дори се усъмнили в умствените способности на дамата. 

КОМЕНТИРАЙ