Мрежата е удивена на какъв автомобил бе поставен най-скъпият рег. номер в света ВИДЕО

  • 20.04.2023 11:50 /
  • 50086 /
  • 0
Мрежата е удивена на какъв автомобил бе поставен най-скъпият рег. номер в света ВИДЕО

В началото на април най-скъпият регистрационен номер в света беше продаден на благотворителен търг в Дубай. Неизвестен купувач даде 15 милиона долара за знака "P7". Наскоро регистрационната табела беше забелязана на далеч не най-луксозната кола.

Човек, който е платил 15 милиона долара за табелата с номера, очевидно може да си позволи да купи каквато кола поиска.

Каква беше изненадата на всички, когато най-скъпият регистрационен номер в света беше забелязан не на някой луксозен Rolls-Royce или мощно Bugatti, а на съвсем обикновен кросоувър Tesla.

Случайни минувачи са заснели матово черен кросоувър Tesla Model X Plaid, на предната броня на който стои заветният номер "P7". Колата струва около 125 хиляди долара в ОАЕ, което е повече от сто пъти по-малко, отколкото собственикът е платил за регистрационния номер.

Продадоха най-скъпия регистрационен номер в света, цената му е ...

Този факт предизвика поток от недоумение и дори възмущение в мрежата. Хората негодуваха, че някой може да харчи милиони за обикновена тенекия, докато други страни се борят с глад и бедност.

В случая справедливо е да се отбележи, че най-скъпият регистрационен номер беше продаден на благотворителен търг и всички приходи отидоха във фонда 1 Billion Meals, който осигурява храна на бедните и бездомните. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ