Голяма трагедия след като мъж показа на живо колко добре кара, докато пие ВИДЕО

  • 06.11.2020 9:50 /
  • 13644 /
  • 2
Голяма трагедия след като мъж показа на живо колко добре кара, докато пие ВИДЕО

Добре е да се пътува в компания с приятели. Лошото е, когато всички в тази компания са пияни. Фатален инцидент показа ужасяващите последствия на шофирането и употребата на алкохол по едно и също време.

В САЩ 47-годишният Камило Морехон е решил да демонстрира колко страхотно може да кара кола, докато пие бира, информира "Дейли Мейл".Неговата приятелка пък запечатала какъв "мъжкар" е нейният избраник като заснела случващото се и го пуснала на живо в мрежата. Записът е публикуван във Facebook Live.

И буквално шест минути по-късно пияният водач, който малко преди това уверявал пътниците си, че той "кара по-добре, когато пие", се врязва в пикап с висока скорост близо до Хюстън, щата Тексас.

Краш тест: Ето какво се случва в кола с багаж в салона при катастрофа ВИДЕО

Всички пътници са загинали на мястото на инцидента, а водачът, както и собственикът на пикапа са били откарани в критично състояние до най-близката болница.

Ако любителят на пиенето зад волана оцелее, ще бъде изправен пред съда. Окръжният прокурор на окръг Харис вече е повдигнал обвинения по три точки: непредумишлено убийство и нападение в нетрезво състояние. И го очакват до 80 години затвор.

 

 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Хуй
    06.11.2020 15:23
    МЕКСИКАНЦИ-Американските цигани !!!
  • New York
    08.11.2020 3:21
    не са Мексиканци а Кубинци от Флорида....