Зрелищно ВИДЕО: Вижте как Chevrolet Silverado попадна в окото на торнадо

  • 24.03.2022 11:50 /
  • 6922 /
  • 0
Зрелищно ВИДЕО: Вижте как Chevrolet Silverado попадна в окото на торнадо

В интернет е публикувано видео, заснето на шосе в Тексас. На кадрите е запечатан червен пикап Chevrolet Silverado, който внезапно е пометен от торнадо.

Въпреки че действието приличаше на сюжет от катастрофичен филм, по някакво чудо шофьорът на колата е успял да се измъкне от смъртоносното завихряне.

Ураганният вятър обаче не пощадява всъдехода. На фона на бушуващата стихия колата приличаше на автомобил играчка.

Шокиращ инцидент: Тираджия унищожи 33 автомобила и жилищна сграда ВИДЕО

Серия от торнада връхлетя щата Тексас, като разруши няколко къщи и повреди електропроводи, оставяйки около 60 000 местни жители без ток. Освен това десетки хора са ранени по време на бурята.

Бурният вятър застига и шофьора на пикап Chevrolet Silverado, който се движи по магистралата заедно с пътник до себе си. Изведнъж пред автомобила се появява "фунията" на торнадото, който прекъсва движението му.

Ураганът вдига големия, тежък пикап като кола играчка. Silverado се преобръща около оста си няколко пъти, преди катопо чудо да се изправи на колелата си.

Ето какво се случва, когато торнадо премине през автокъща (СНИМКИ/ВИДЕО)

Въпреки шока, водачът на автомобила продължава да шофира и успява да излезе от торнадото. При инцидента автомобилът е получил сериозни щети, но шофьорът е получил само уплаха и няколко драскотини заради счупените стъкла. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ