ТОП 10 на най-страхотните дръжки за врати на коли за всички времена СНИМКИ

  • 13.09.2019 10:50 /
  • 1849 /
  • 0
ТОП 10 на най-страхотните дръжки за врати на коли за всички времена СНИМКИ

Дръжките на вратите са последното нещо, за което мислят дизайнерите на автомобили. Често те са пренебрегнати и развалят дизайна на вратата. Но някои производители им обръщат специално внимание, създавайки ултрамодерни и стилни дръжки за врати.

 

10- Toyota CH-R

Адекватното разстояние до дръжката гарантира лесното й отваряне в случай на натрупване на лед. Трапецовидната форма на корпуса и дръжката на вратата е в хармония с автомобила, като осигурява хладен и футуристичен дизайн. А двата цвята на дръжката съответстват на корпуса.

 

9- Chevrolet Corvette C3

Тежката метална дръжка е в нормално положение в горната част на вратата. Но за нейната надеждност са получени много оплаквания от потребители. И би било по-добре, ако ключалката беше направена по-малко масивна и не толкова забележима.

 

8- Lamborghini Huracan

Дръжката на вратата има формата на удължен шестоъгълник. Дръжката, намираща се на едно ниво с вратата увеличават аеродинамиката и поддържат дизайна. Качеството на изграждането е изключително, но неговата издръжливост при замръзване и обледяване през зимата може да бъде поставена под въпрос. От друга страна, кой би паркирал своя Huracan на улицата?

 

7- McLaren MP4-12C

На колата няма дръжка на вратата, просто плъзвате ръката си по долната част на вратата и електронният сензор ще я отвори. Няма отвор за ключове за ръчно отключване. Следователно трябва да се внимава с акумулатора на автомобила.

Кои са автомобилите с най-необичайни и отличаващи се фарове СНИМКИ

6- TVR Tuscan & Spyker C8

Както Джеръми Кларксън казва, ако не притежавате TVR, никога няма да знаете как да отключите автомобила. Няма дръжка или друг механизъм с датчик, а има доста прост бутон под страничното огледало на вратата.

Spyker C8 също има бутон на огледалото на вратата, но е разположен от вътрешната страна и е още по-малко достъпен. Като компенсация, вратата може да се отвори дистанционно с ключ.

 

5- Land Rover Range Rover Velar

Принципът е прост, дръжките на вратите са на едно ниво с корпуса, за да се подобри аеродинамиката. При отворено превозно средство дръжката се изтегля навън. Това помага да се отървете от всяко натрупване на лед.

 

4- Aston Martin DB11

Овалните дръжки на вратите отновоса поставени по такъв начин, че да подобрят аеродинамиката. Вратата се отваря чрез натискане на част от дръжката с два прореза.

Кои са най-добрите електрически мотоциклети за 2019 СНИМКИ

3- Tesla Model S

Тези дръжки на вратите повтарят формата на острие и имат хромирано покритие. Подобно на Range Rover Velar, от долната страна има малки светодиоди.

 

2- Lincoln Continental Coach Door Edition

Дръжките на вратите са разположени от двете страни на централната стойка. Те са твърди, тежки и лесни със скрит бутон от вътрешната страна на дръжката. Като резервен вариант можете да въведете кода за достъп на панела на централната стойка - рядка гледка за ВСЯКА кола.

 

1- Rolls-Royce Wraith

Това е може би най-добре построената дръжка за врата за всички времена. Това са удължени, широки и тежки дръжки, които напомнят, че колата е изящна и струва много пари. Светодиодите на дръжките работят като входни светлини. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ