Обновиха кросоувъра Mitsubishi ASX на десетата година от живота му

  • 13.02.2019 9:30 /
  • 589 /
  • 0
Обновиха кросоувъра Mitsubishi ASX на десетата година от живота му

Mitsubishi обяви плановете си за представяне на обновения кросоувър на ASX на Международното автомобилно изложение в Женева. Съдейки по публикуваните снимки, автомобилът ще получи по-брутален дизайн на фронталната част в стила на моделите L200 и Delica.

На автомобил очевидно му отива мощната сребриста рамка на решетката на радиатора, мощната сребриста защита на двигателното отделение и големите вертикално ориентирани секции на фаровете за мъгла. 

Присвитите фарове също изглеждат чудесно, след като са заменени заоблените форми с остри ръбове и диодните скобки DRL. Новият дизайн на капака добавя обем на автомобила. 

Отзад ASX е оборудван с LED светлини (с изключение на мигачите) с оригинални хоризонтални елементи. Дизайнът на защитата на дъното от долната страна на бронята подчертава здравината и надеждността.

В същото време моделът изглежда по-свеж, благодарение на новите цветови опции за корпуса - яркочервен (Red Diamond), енергичен оранжев (Sunshine Orange) и благороден кафяв с отенък на дъб (Oak Brown).

На европейските пазари ASX ще се предлага с 2-литров 16-клапанен MIVEC2 двигател, работещ в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия или вариатор INVECS3-III с 6-степенен спортен режим. И двата вида задвижване ще бъдат налични: предно и пълно. 

Има подобрения и в аудио системата, която вече е съвместима със смартфон (SDA) и сега предлага по-напреднала свързаност. Размерът на дисплея се е увеличил от седем до осем инча. Видеоклиповете, съхранени на USB устройства, вече могат да се разглеждат и на екрана SDA4. 

Със скъп пакет оборудване е снабдена навигационната система Tom Tom5, която осигурява достъп до информация за трафика в реално време./auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ