Новият градски SUV T-Cross на Volkswagen в СНИМКИ и ВИДЕО

  • 22.04.2019 10:00 /
  • 2252 /
  • 0
Новият градски SUV T-Cross на Volkswagen в СНИМКИ и ВИДЕО

В столицата се състоя родната премиера на първия малък кросоувър на Volkswagen, наречен T-Cross. Новият градски SUV продължава атаката при високопроходимите автомобили и се нарежда достойно в гамата на марката до по-големите си братя T-Roc, Tiguan и Touareg.

Новият Volkswagen T-Cross е изцяло нов модел и се очаква да завладее сърцата на потребителите със своята перфектна комбинация от стил, практичност, гъвкавост, свързаност и икономичност.

В много отношения новият Volkswagen T-Cross поставя нови стандарти в своя клас. Той е независим и индивидуален модел с мъжествен дизайн и много възможности за индивидуално оформление. Новият Volkswagen T-Cross е още по-компактен от T-Roc и от Tiguan, затова е най-подходящ за града.

Експерти от „Фолксваген” огледаха неочаквани БГ терени за мегазавода си!

Градският кросоувър е идеален спътник в ежедневието и през уикендите. Той е изграден на платформата MQB, като дължината му е 4,11 метра, широчината е 1,76 метра, височината е 1,58 метра, а междуосието достига 2,56 метра. В интериора на новия Volkswagen T-Cross има достатъчно пространство за удобно пътуване на четирима възрастни човека. Новаторската концепция на интериора осигурява максимална гъвкавост.

Багажното отделение варира от 385 до 455 литра в зависимост от положението на задната седалка, а при сгъване на облегалката изцяло или частично, се освобождава багажно пространство с равен под и обем до 1281 литра.

При новия T-Cross вече се предлагат многобройните модерни електронни системи за асистенция на водача, доскоро запазени само за автомобилите от по-високите класове. Приложението Volkswagen Connect изпълнява ролята на личен асистент на водача, като осигурява върхово ниво на интелигентната свързаност с интернет и околния свят.

„Фолксваген“ обяви огромна новина за производството си през следващите 10 години

Първоначално новият Volkswagen T-Cross се предлага у нас с един бензинов и един дизелов двигател, които вече доказаха възможностите и надеждността си в новото Polo. Бензиновият мотор 1.0 TSI е 1,0-литров 3-цилиндров двигател с филтър за твърди частици и максимална мощност 115 к.с.

Двигателят се отличава с оптимална гъвкавост и предлага възможност за избор от 6-степенна механична скоростна кутия или опционална 7-степенна предавателна кутия с два съединителя DSG. Дизеловият турбомотор 1.6 TDI е с мощност 95 к.с. и може да се комбинира с 5-степенна ръчна скоростна кутия или като опция 7-степенна автоматична трансмисия DSG.

Volkswagen създаде най-мощния дизелов кросоувър в своята история (СНИМКИ)

Всички двигатели отговарят на най-новите стандарти за емисии Euro 6d-TEMP. Новият кросоувър се предлага на пазара у нас в три нива на оборудване - Basis, Life и Style, а цените варират от 33 279 лева до 43 723 лева./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ