Мъж и жена очароваха мрежата с постъпката си след инцидент на пътя ВИДЕО

  • 06.09.2019 9:20 /
  • 6341 /
  • 0
Мъж и жена очароваха мрежата с постъпката си след инцидент на пътя ВИДЕО

Обикновено по пътищата има доста агресия, често сме свидетели на саморазправа, заплахи, обиди и други подобни действия. Много по-рядко виждаме случаи, в които участниците в движението да реагират по един възпитан, интелигентен, чувствителен и спокоен начин.

Подобна необичайна случка на пътя в Лос Анджелис в САЩ бе запечатана на видео и стана много популярна в мрежата като събра хиляди харесвания и положителни коментари.

Това са 5-те най-яки бутона за стартиране на двигателя СНИМКИ

Авторът на видеото малко преди това е завел дъщерите си на училище и се отправял към фитнеса, когато едва не попаднал в инцидент. Той обаче успял да се отклони навреме, а виновничката за инцидента била толкова шокирана от случилото се, че паркирала наблизо, за да се извини.

В крайна сметка всичко завършило с прегръдка между двамата водачи, които просто по чудо избегнали сблъсък. И забележете, никаква агресия и взаимни обвинения.

Календарът Pirelli 2020 търси новата Жулиета СНИМКИ

Записът е направен от видеорегистратора на мъжа, който е публикувал видеото. "Отивах на фитнес, след като заведох дъщерите си на училище, когато се случи това, което виждате. Дори не успях да попитам за името на дамата, с която едва не се сблъскахме на кръстовището", коментира той. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ