Продава се изумителен поръчков 1968 Cadillac Coupe DeVille СНИМКИ

  • 29.09.2019 8:50 /
  • 9097 /
  • 0
Продава се изумителен поръчков 1968 Cadillac Coupe DeVille СНИМКИ

Голяма част от автофеновете със сигурност ще се влюбят в това направено по поръчка купе Cadillac DeVille от 1968 г. с пробег от само 500 мили (800 км).

Автомобилът е класически, незасегнат от ръжда в Аризона, а след това е участвал даже в шоу събитието SEMA 2016, демонстрирайки индивидуален екстериор и интериор.

Според обявата в eBay, сглобяването му е отнело повече от 1000 часа, ето защо, вероятно, продавачът се надява да получи 44 900 долара за него.

Като се започне от каросерията, той има специално покритие от боя Pearl White, спирачни дискове CPP, нестандартно окачване, светодиодни фарове, двойна изпускателна система и 20-цолови колела Lexani.

Запознайте се с най-големия фен на Porsche и неговата уникална колекция (ВИДЕО)

Продавачът не казва нищо повече за двигателя, с изключение на факта, че това е 472-и агрегат, тоест това е 7,7-литров V8 двигател, който, както предполагаме, все още е свързан с 3-степенна автоматична трансмисия, като всички купета от трето поколение на DeVille.

Според информацията, автомобилът може да се похвали с нови колани, течности, уплътнения и нов климатик.

Звездите сред автомобилите: Кои са най-прочутите и елегантни европейски коли (СНИМКИ)

Що се отнася до интериора, тук всичко става наистина автомобилно. Седалките са оборудвани с ромбовидна шарка с двоен шев, черна обшита облегалка, под панела с прибори и задната седалка има червена светодиодна светлина, както и и червен светодиоден бутон за управление на багажника. А и багажникът има светодиодно осветление.

Уникалният автомобил притежава освен това аудио система JL с Bluetooth и USB / AUX портове и два 12-инчови субуфера, скрити в багажника. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ