Нова класация на най-надеждните автомобили втора ръка под 10 години

  • 29.11.2023 9:37 /
  • 35064 /
  • 1
Нова класация на най-надеждните автомобили втора ръка под 10 години

Mercedes-Benz B-Class оглави класацията на най-надеждните употребявани автомобили. Тези изводи споделиха експерти от онлайн услугата за преглед на автомобили Avtotek по време на проучване на най-безпроблемните автомобили в премиум сегмента за 2023 г.

По време на проучването експертите установиха колко ремонта са необходими на автомобил, а също така взеха предвид пробега на автомобили под 10 години.

Марката Mercedes-Benz (B-класа, CLS-класа, М-класа) уверено води сред останалите като най-надеждна. В топ 5 влизат още BMW 4 Series Gran Coupe smart coupe и Volvo V40 Cross Country SUV.

„Автомобилите от представения рейтинг не само издържат изпитанието на времето, но и могат да сведат до минимум грижите, свързани с тяхната поддръжка“, подчерта Константин Болдирев, старши мениджър бизнес развитие в Avtotek.

Спортният седан Volvo S60 е на шесто място, BMW 1 Series и Mercedes-Benz GLA-Class са съответно на 7 и 8 място.

Класацията на най-надеждните автомобили се допълва от BMW Серия 3 GT и Mercedes-Benz GLK-Class. Следващи в списъка са автомобили от британски производители - хечбекът MINI Cooper и всъдеходите Land Rover Freelander и Discovery.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Nina
    29.11.2023 10:52
    Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro