Вижте битката между Mercedes-AMG G63, Bentley Bentayga и Porsche Cayenne ВИДЕО

  • 31.08.2019 10:20 /
  • 1621 /
  • 0
Вижте битката между Mercedes-AMG G63, Bentley Bentayga и Porsche Cayenne ВИДЕО

YouTube каналът Carwow сравни новите Mercedes-AMG G63, Porsche Cayenne Turbo и Bentley Bentayga Speed ​​в дърпането на въже. Мощни бензинови двигатели, зелена британска морава и ... неочакван завършек.

В динамиката на твърдата повърхност, кросоувърите Porsche и Bentley са по-бързи от новия Mercedes-AMG G63. Но на тревата всичко може да бъде различно.

Porsche Cayenne Turbo от трето поколение хвърля ръкавицата на Mercedes-AMG G63, а след това на арената излиза и най-бързият всъдеход в света по отношение на максималната скорост - Bentley Bentayga Speed ​.

Mercedes-AMG G63 има 4.0-литров V8 двигател с мощност от 585 конски сили и 850 Nm въртящ момент. Най-мощният Gelendvagen тежи 2560 килограма.

Вижте нагледно кое задвижване е най-добро при ускоряване на автомобила (ВИДЕО)

Porsche Cayenne Turbo е с подобен по обем турбо двигател, автомобилът е с 300 килограма по-лек, отстъпва в мощността с 35 конски сили и с 80 Nm въртящ момент.

Bentley Bentayga Speed се ​​задвижва от 6,0-литров W12 двигател с мощност от 635 конски сили  и 900 Nm въртящ момент. Bentayga е със 70 килограма по-лек от Gelendvagen.

Луда гонка: McLaren 720S срещу Lamborghini Aventador S ВИДЕО

Извън асфалта, Mercedes-AMG с възможност за принудително блокиране и на трите диференциала се чувства по-уверен от Porsche, но в лицето на Bentley Bentayga Speed ​​Gelendvagen се среща с труден съперник. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ