Тези промъкващи се в планината стари Land Cruiser възхитиха мрежата ВИДЕО

 • 28.02.2021 8:50 /
 • 8371 /
 • 2
Тези промъкващи се в планината стари Land Cruiser възхитиха мрежата ВИДЕО

Феновете на класическите пикапи на Toyota са изпаднали във възторг от публикувано в мрежата кратко видео.

„Ето какво представлява мощта, суперпроходимостта и управляемостта!, заявяват гордо те в коментарите под кадрите. - Машините са даже стари, но вижте как се държат на трасето? Като планински кози. Или дори снежни леопарди".

Поклонниците на екстремното шофиране са също толкова красноречиви. „Страхотен участък“, коментират те, „просто сякаш е създаден само за да тества силата на джиповете и нервите на собствениците им“, „чудесно място за тренировки“.

Toyota обнови легендарния Land Cruiser 70 СНИМКИ

И като че ли единствено местните жители, а видеото, оказва се, е заснето в Йемен, където от много години продължава гражданска война и където е записан един от най-ниските стандарти на живот в света,  не изпитват нито възхищение, нито гордост в това отношение.

Животът на обикновените йеменци в условията на военно време и икономическата блокада е постоянно изпитание за издръжливост и сила, в който няма място за забавления и весели офроуд тестове.

Собствениците на пикапи, ако човек се вгледа внимателно, не се возят за удоволствие, а носят дърва за отопление на домовете си (това е в началото на 21 век!), като карат по толкова опасна планинска пътека само защото другите равнинни пътища са още по-опасни. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Козар
  28.02.2021 19:30
  Нямат място там,в най чистото.
 • Охридски
  01.03.2021 7:06
  Да ама Симеон Идакиев ги изпревари преди много години със една Лада обиколи почти целия свят особено във Америка мина по цялото протежение планините и то по върховете.......????