Разбиха BMW в бетонна стена със 150 км/ч, ето какво се случи ВИДЕО

  • 27.11.2022 10:50 /
  • 13731 /
  • 1
Разбиха BMW в бетонна стена със 150 км/ч, ето какво се случи ВИДЕО

През последните няколко десетилетия технологиите за краш-тестове направиха огромен скок напред, който кардинално измени автомобилната индустрия и направи автомобилите много по-безопасни благодарение на новите методи за конструиране, материали и системи.

Но всяка конструкция си има граница и е лесно да бъде прескочена, достатъчно е просто да ускорите автомобила до сериозна скорост.

Популярните европейски YouTube блогъри от канала Vilebrequin буквално забиха BMW 5 series Touring с емблематичната каросерия E39 в бетонна стена. Ако френският ви език не е перфектен, ще ви подскажем: най-интересната част започва от 16:53 във видеото.

Почувствайте от първо лице как ускорява най-мощният Mercedes ВИДЕО

По време на ускорението до определената скорост от 150 км/ч вторият автомобил се движи успоредно.

От него един от участниците в експеримента управлява дистанционно машината с помощта на дистанционно управление и очила за виртуална реалност, показвайки какво се случва в "снаряда", който се устремява...  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тихомир Огнянов
    02.12.2022 7:26
    Филип с предаването Бричка разбиха омега със 210км в автобус и беше много по ефектно! Да не говорим че и клипа беше направен наистина професионален.