Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през силна морска буря

 • 31.05.2019 9:50 /
 • 18256 /
 • 6
Изумително ВИДЕО: Камиони КАМАЗ преминават през силна морска буря

В Русия има много практически непреодолими места. Но някои хора ги наричат "пътища" и даже успяват да преминат през тях по невероятен начин. Офроуд в безкрайните простори звучи романтично и даже героично.

В мрежата се появи видеозапис от преминаването на камиони КАМАЗ по линията на прибоя на Охотско море по време на силна буря. Според местните жители, е невъзможно да се стигне до риболовния лагер, разположен на полуостров Шмид (северната част на остров Сахалин) по друг начин. Това може да стане или по море, или по края на сушата, както го правят шофьорите на КАМАЗ във видеото. Полуостровът е ограден от Западните и Източните хребети, чиято максимална височина достига 623 метра. Между хребетите се простират непроходими гори и блата.

ВИДЕО на деня: Опит за измъкване на заседнал Hummer втрещи мрежата

На кадрите се вижда как една висока вълна прониква в кабината на КАМАЗ през отворен прозорец и как шофьорът отваря вратата, така че да се излее обратно. Парата от морската вода, която е паднала върху горещия двигател, покрива прозорците и пътникът бързо ги избърсва, за да може да се вижда. Потребителите в мрежата изразяват удивлението си от невероятното преминаване на камионите. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Тюркю
  31.05.2019 11:34
  Ачик-ачик съшита с бели конци москалска пропаганда.
 • Е, то и неколкократните им победи
  01.06.2019 13:09
  в ралито Париж - Дакар са пак московска пропаганда. Впрочем - защо не опиташ да минеш и ти?
 • ИДИ КАМ МНЕ !
  01.06.2019 19:46
  ПАШОЛ .. БРАВО КАМИОНЧИК ... https://www.youtube.com/watch?v=5RVptjzPGzo
 • Бастун
  01.06.2019 22:50
  Тези в Дакар нямат абсолютно нищо общо с тези Камове. Само емблемата и надписа. Нито двигател, нито шаси, нито окачване. Още по малко производитела не е един и същ. Четете бе хора.
 • Anonimus
  02.06.2019 6:44
  Боже, ватенките до там ли го докараха ? Да се изявяват като герои за това, че нямат и пътища ? За чий е нужно това, тоя риск, като може просто да се построи шосе ?? Криво разбрана и комплексарска гордост... тц, тц, тц.
 • Tома Неверний
  02.06.2019 12:16
  Кът Русия няма втора, тъй могъща на света ( казал го е дядо Вазов).