Електрически Harley-Davidson срещу Tesla Model 3 в бясна драг битка ВИДЕО

  • 12.04.2020 10:20 /
  • 2370 /
  • 0
Електрически Harley-Davidson срещу Tesla Model 3 в бясна драг битка ВИДЕО

Каналът DragTimes представи в YouTube представи обзор на драг състезанията на две електрически машини - на две и четири колела.

По едно време собствениците на електрически автомобили Tesla обичаха да „натриват носовете“ на собствениците на на спортни байкове, тъй като ускоряващата динамика на обичайните серийни автомобили без какъвто и да е тунинг им позволяваше да ги оставят зад себе си.

Но времето на триумфа не продължи дълго, защото електрическите мотоциклети започнаха да бъдат произвеждани  и развивани все повече. Самопровъзгласилият се крал на електрическите байкове е Harley-Davidson LiveWire. И това видео ще ви докаже, че той неслучайно носи тази титла. Както е известно, обаче, Tesla вече подготвя отговор под формата на електрическата суперкола Roadster.

Кой е по-бърз: Тесла, болид, мотоциклет или самолет? Изненадващият отговор е във ВИДЕОТО

Проведени са две състезания между Tesla Model 3 Performance и Harley-Davidson LiveWire. Както може би се досещате, мотоциклетът е спечелил и двете, но с много малко. За първи път LiveWire изминава четвърт миля (402 метра) за 11,67 секунди, със скорост на финала от 176,82 км / ч. Модел 3 в това състезание е показал време 11,71 и скорост 182,16 км / ч на финиша.

Какво караше Кийт Флинт от The Prodigy и мотоциклетната му битка с Михаел Шумахер (СНИМКИ/ВИДЕО)

Във второто състезание резултатите и за двете участващи машини се оказват още по-добри: 11,64 секунди и 177,88 км / ч за LiveWire и 11,70 секунди и 183,64 км / ч за Tesla Model 3. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ