Запушили са ви на паркинга? Какво се прави в такъв случай

  • 02.01.2020 9:20 /
  • 5775 /
  • 0
Запушили са ви на паркинга? Какво се прави в такъв случай

В ежедневието вероятно не обръщате внимание на онези хора, които абсолютно не се интересуват от другите, точно до момента, докато ги срещнете на паркинга.

В подобна ситуация могат да попаднат всички шофьори, независимо от опита в шофирането. В повечето случаи, ако им се наложи да блокират пътя за излизане на друга кола, много шофьори оставят бележка под стъклото с телефонен номер, чрез който могат да се свържат с тях. Има и хора, които обаче забравят за това.

Бременните жени могат да шофират безопасно с това изобретение

Как да действаме в тази ситуация?

Ако не откривате такъв лист хартия на стъклото, трябва да оцените ситуацията, разстоянието и размерите на превозните средства и, ако е възможно, внимателно да се опитате да се измъкнете в наличното пространство.

Ако това не помогне, започнете да извършвате действия, които да активират алармената система на натрапника, например с лек ритник по гумата на колата му. Тези методи е малко вероятно да работят върху огромна зона за паркиране, примерно пред супермаркета, но ще бъдат ефективни в двора.

5 японски автомобила, с които никой шофьор няма да се раздели СНИМКИ

Ако е необходимо, можете дори да се обърнете към органите на реда, които да открият собственика на автомобила или да го отстранят и да му наложат съответните санкции.

КОМЕНТИРАЙ