5 японски автомобила, с които никой шофьор няма да се раздели СНИМКИ

  • 20.12.2019 9:20 /
  • 45329 /
  • 0
5 японски автомобила, с които никой шофьор няма да се раздели СНИМКИ

Японските автомобили се радват на заслужена популярност и достатъчно високо търсене в България. Освен това, в многообразието от такива коли има няколко модела, които се открояват със своето качество и функционалност. Нито един уважаващ себе си шофьор няма да поиска да се раздели с такава машина.

1. Toyota RAV4

Става въпрос, разбира се, за автомобила след рестайлинга през 2010 година, като иначе производството на Toyota RAV4 продължава от 1994 г.

Първото поколение на автомобила беше позиционирано изключително от производителя като модел за активен отдих и дейности на открито. Впрочем "четворката" си остава и до днес такава, което не й пречи да бъде отличен вариант за "ежедневна кола".

 

2. Honda CR-V

Още един знаменит японски автомобил, който е много популярен. Рестайлингът на Honda CR-V далеч не беше само един. По един или друг начин, всяко поколение на компактния кросоувър от 1995 г. е преработвано. По-конкретно, сега говорим за представителите на четвъртото поколение, което дебютира още през 2011 г. и бе пускано на пазара до 2016 г.

Тази огромна колекция от японски автомобили ще ви изуми! (СНИМКИ)

 

3. Mazda 3

Историята на Mazda 3 започва през 2003 година. В нашия случай, обаче, говорим за модела от трето поколение, който беше пуснато на пазара през 2013 г. Малко по-късно бе извършен и рестайлингът. Именно тези автомобили се произвеждат от компанията и до днес. Основното предимство на Mazda 3 е, че можете да изберете автомобил във всички отношения според вашите желания

 

4. Nissan X-Trail

Компактният кросоувър от Япония, който радва шофьорите от 2000 г. насам. Най-добре е да се взима модела след рестайлинг през 2017 г., който засегна машините от трето поколение. Днес автомобилът прилича много повече на Nissan Qashqai. Впрочем, тази особеност изобщо не променя предимствата му.

ТОП 8 на най-добрите японски коли на всички времена СНИМКИ

 

5. Toyota Camry XV30

Да намерите Toyota Camry в корпуса на XV30 днес няма да е толкова лесно, но този автомобил си струва търсенето. Пред нас е представител на петото поколение, което е произвеждано от компанията от 2001 до 2005 г. Често се предлага основно с 2,4-литров двигател. Налични бяха и двете опции с механична и автоматична трансмисия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ