Полезна функция на жабката в колата, за която много водачи не знаят

 • 12.06.2020 10:20 /
 • 16724 /
 • 3
Полезна функция на жабката в колата, за която много водачи не знаят

Жабката в автомобила е не само място, където можете да поставите всякакви неща, някои от които са полезни, а други не толкова. Малко хора знаят, но в много модели, това място има още една много интересна „тайна“ функция. Повечето водачи не знаят, а и не предполагат наличието на тази опция, която всъщност подпомага дейността на шофьорите. А онези, които знаят за нея я пренебрегват несправедливо. 

Първата стъпка е да проверите жабката на собствения си автомобил и да се уверите, че има подсветка в нея. В този случай с голяма степен на вероятност ще бъде възможно да се намери вътре и друг изключително важен елемент - а именно превключвателя, до който (най-вероятно) ще бъде начертана извита линия и символ на снежинка. Не всички веднага осъзнават какво представлява това.

Вижте нагледно как лесно да смените спукана гума без крик ВИДЕО

Работата е там, че в много автомобили, оборудвани с климатик, има допълнителна опция - вентилационен клапан за жабката. Същността на тази опция всъщност е доста проста. Тя ви позволява да превърнете жабката на колата в импровизиран хладилник. Това става само с едно единствено движение на ръката, при което клапанът се отваря.

Кои са 5-те най-неудобни коли за секс СНИМКИ

След това студеният въздух от климатика ще влезе в жабката, което ще позволи нейното използване през лятото като хладилник. Много е удобно, ако искате да охладите вода или друга напитка, както и да успеете да докарате някои бързоразвалящи се продукти до желаната дестинация. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Gero
  12.06.2020 11:14
  THANKS
 • Радо
  13.06.2020 18:40
  Аз си помислих че е скрита камера това малко нещо там и го запълних с пяна за дограми
 • antibiotic_rz@a
  14.06.2020 9:40
  аз имам кранче пуска ми бира