Кои са най-добрите мобилни приложения за автопътешественици

  • 15.08.2019 9:50 /
  • 2146 /
  • 0
Кои са най-добрите мобилни приложения за автопътешественици

Вече има толкова много приложения за автопътуващите, че е лесно да се объркате. Междувременно, те са много полезни. Затова решихме да разкажем за най-добрите мобилни приложения за тези, които пътешестват с кола.

 

PackPoint

Приложението PackPoint прави списъци на това, от което се нуждаете по време на отпуската, в зависимост от това къде планирате да отидете. Това приложение на практика ще "събере" целия багаж вместо вас. Не забравяйте необходимите неща!

 

Waze

Социалната мрежа Waze в реално време показва на картата всичко, което се случва по пътищата. Ако пред вас на пътя има пътнотранспортно произшествие или се образува задръстване, водачът веднага ще узнае за това. Също така шофьорът ще бъде информиран за пътищата в ремонт и като цяло за всичко, което се случва на пътя. И, разбира се, ще предложи обиколно решение. Спестява време.

5 начина да спасите колата от жегата

 

Navmii

Офлайн навигаторът Navmii използва безплатните карти Open Street Map, инсталирани на смартфон. Още карти (пътни, топографски и сателитни) в приложението All-In-One Offline Maps.

 

MultiGO

Приложението MultiGO ще помогне на водача да намери най-близката бензиностанция. При това цените са посочени в реално време. Има функции за обаждане за евакуатор и "Аз съм тук" (тази функция показва местоположението ви чрез SMS съобщение).

Вижте кои са най-евтините и безопасни страни за автомобилни пътешествия (СПИСЪК)

Parkopedia

Приложението Parkopedia ще помогне на водача в непознат град или район да намери безплатен паркинг. Понякога е трудно да се направи това на непознато място. Приложението ще укаже маршрута до паркинга и ще съобщи цените.

 

MapcamDroid

Приложението MapcamDroid предупреждава шофьорите за радари, камери, лежащи полицаи, опасни кръстовища, полицейски патрули. Достъпно е в много страни по света.

 

Hudway Go

Hudway Go е GPS навигатор с безплатни карти OpenStreetMap, показващ необходимия минимум навигационна информация без да отвлича вниманието от пътя. Работи в режим на проекционен дисплей. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ