Експерти посочиха 5-те най-ненадеждни кросоувъра за 2022 година СНИМКИ

  • 03.12.2022 12:50 /
  • 6238 /
  • 0
Експерти посочиха 5-те най-ненадеждни кросоувъра за 2022 година СНИМКИ

Няма нищо по-лошо от това да си купите автомобил, за да се убедите от собствения си горчив опит, че той е един от най-ненадеждните модели в своя клас. Изданието Topspeed назова петте най-ненадеждни кросоувъри.

Експертите от Topspeed са съставили класация въз основа на оценки на собственици в САЩ, събрани от Consumer Reports.

Най-новият Volkswagen Taos от 2022 г. е получил най-много отрицателни коментари. Надеждността му е оценена с едва 1 точка от 100 възможни.

Собствениците се оплакват от най-различни проблеми с двигателя, горивната система, трансмисията и електрониката, което принуждава някои шофьори да прекарват дълги часове на пътя в очакване на евакуатор.

Нещата не са много по-добри и за Volkswagen Tiguan 2022: 3 точки от 100. Основните проблеми са свързани с бордовата електроника, трансмисията и двигателя, както и с повреда на компонентите на охладителната система на двигателя.

Трето място в антирейтинга заема Mercedes-Benz GLC от 2022 г.: 4 точки от 100. Единственото привлекателно нещо в този кросоувър на Mercedes-Benz, според анкетираните собственици, са статусът и комфортът. Проблемите са свързани с трансмисията и окачването, както и от електрониката.

Ето каква е точната разлика между летни и зимни гуми и разумно ли е да ги сменяме

На четвърто място американците са поставили Volvo XC60 от 2022 година. Той получава 4 от 100 възможни точки заради проблеми с електрониката, бордовото оборудване и двигателя.

Кои автомобили се обезценяват най-много и най-малко за 5 години употреба

Електрическият кросоувър Ford Mustang Mach-E завършва класацията на петте най-ненадеждни автомобила в САЩ със същите 4 точки от 100. Основните му проблеми, според собствениците, са свързани с двигателя, изтичането на технически течности и софтуера. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ