Блогър разглоби Toyota RAV4 и обясни защо това е най-добрият автомобил ВИДЕО

 • 12.09.2021 9:50 /
 • 16123 /
 • 2
Блогър разглоби Toyota RAV4 и обясни защо това е най-добрият автомобил ВИДЕО

Руският блогър Иля Свиридов, автор на канала "Клубный сервис" в YouTube, никога не е крил любовта си към автомобилите Toyota. И този път той се е опитал да докаже с нов RAV4 в минимална комплектация, че тези чувства не са напразни, съобщават световните издания.

Свиридов отбелязва, че по негово мнение автомобилът е оборудван с най-добрия двигател, който се предлага днес: двулитров атмосферен с верижно задвижване, комбиниран с впръскване и електромотор за циркулация на охлаждащата течност. 

Дъното на RAV4 е покрито със защитни пластмасови елементи.

Що се отнася до това, което се крие под тапицерията на салона, изолацията от шум и вибрации е добра: по пода има детайли с неопределен състав, подобни на битум, и ако се опитате да ги отстраните, не можете да го направите без специален инструмент и усилия.

Електрическите елементи са отличени със специални похвали и характеристиката "вечни".

Колкото и да е странно, Иля Свиридов пренебрегва третирането на заварките и кухината на вратата, за което многократно е критикувал много автомобили, като например Hyundai Sonata в последния си обзор.

Двулитровият двигател на новата Toyota RAV4 с мощност 149 к.с. се предлага с шестстепенна механична трансмисия и вариатор, а 2,5-литровият двигател с мощност 199 к.с. се предлага с осемстепенна автоматична трансмисия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • шофер
  12.09.2021 17:32
  Клоун. И децата знаят, че източна лагерница няма как да се сравни с коя и да е германска кола. Що не премери дебелината на ламарината и да разбере, че кенче Хайнекен дори е по-дебело от нея? Смея се от сърце....
 • Primus
  12.09.2021 18:10
  Щом е "с верижно задвижване", значи е танк... :)