Запорожец, престоял 20 г. в гараж, бе почистен дълбоко до идеален блясък ВИДЕО

 • 10.10.2021 12:50 /
 • 5533 /
 • 3
Запорожец, престоял 20 г. в гараж, бе почистен дълбоко до идеален блясък ВИДЕО

Детайлизирането или професионалното дълбоко почистване на автомобила с полиране се извършва с помощта на скъпи химикали и козметика.

Такива процедури обикновено се извършват за луксозни автомобили и редки коли, които са намерени в изоставено състояние. Но този път ще ви покажем как стар Запорожец е бил подложен на изумително измиване.

От публикуваното вмрежата видео научаваме, че този ЗАЗ 968 е имал само един собственик, а автомобилът е престоял паркиран в гараж повече от 20 години. Прашен и ръждясал, автомобилът е закаран на автомивка, където е превърнат в лъскава винтидж кола.

Невероятен тунинг: Превърнаха Запорожец в стилно бъги ВИДЕО

Може би не всеки има възможността и интереса да гледа 40-минутен видеоклип с всички етапи на почистването на "Запорожеца" и неговата история, затова ще ви подскажем, че резултатът може да бъде видян на 36-ата минута. Впрочем, работата по колата наистина си заслужава да бъде видяна.

Няма смисъл да се описва целия дълъг процес на дълбоко почистване на автомобила, но си струва да отбележим, че той наистина е дълбок.

Запорожец победи Tesla в интересно съревнование СНИМКИ

В процеса на работа на майсторите се налага да демонтират някои панели и части от интериора, да работят в двигателния отсек и дори в долната част на автомобила. В резултат на това, без никакви ремонтни дейности, автомобилът изглежда сякаш е реставриран. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • баджанак
  10.10.2021 12:13
  Браво на майстора! Велик автомобил.
 • Цун Кай Го
  10.10.2021 13:36
  А този който е написал този пасквил защо не обясни как този ковчег не във движение от толкова години.........????
 • Пламен
  15.10.2021 14:29
  Дизайна на тази кола е взет от белгийски автомобил тъпако. Просто такива са ги правили. За дядо ти би ли казал че е ковчег