Вижте луксозния дом на колела на Брад Пит СНИМКИ

  • 09.07.2022 9:50 /
  • 16260 /
  • 0
Вижте луксозния дом на колела на Брад Пит СНИМКИ

Въпреки невероятната си популярност, холивудската звезда Брад Пит е един от актьорите, които не обичат да афишират живота си, но вездесъщите журналисти са разбрали за огромната му къща на колела.

Някога гигантските кемпери са били много популярни сред известните личности. Като цяло този луксозен сегмент от пазара преди години е бил поделен от две производствени компании.

Anderson Mobile изработва подобни машини за Уил Смит, Вин Дизел, Марая Кери и Джейми Фокс, а King Kong Production Vehicles задоволява капризите на Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Кристина Агилера.

Сега ще ви запознаем с просторния дом на колела на King Kong Production Vehicles, в което Брад Пит е живял от лятото на 2010 г. до началото на 2011 г., докато са протичали снимките на филма Moneyball.

Огромният дом на колела се оказва идеалното превозно средство за голямото тогава семейство на Брад Пит, включващо съпругата му Анджелина Джоли и шестте им деца.

Вижте как изглежда най-големият дом на колела в света ВИДЕО

Машината няма втори етаж, но разполага с четири отделни подвижни помещения. Общата дължина е 14,6 метра, а широчината се увеличава значително, когато се изтеглят допълнителните секции.

Но дори и в пътен режим домът на колела запазва своята функционалност. Има кухня с гранитни повърхности и ултрамодерни пълноразмерни уреди. Общата стойност на оборудването се оценява на 60 000 долара.

Към кухнята има трапезария за шестима души. В съседство има кабинет, а срещу него - просторна всекидневна с огромен триметров кожен диван. Основната спалня е с легло тип "queen-size". Има малък будоар, спа-баня с душ за двама и златна облицовка.

Вижте уникалния дом на колела на Уил Смит, вече всеки може да го наеме ВИДЕО

Общата стойност на ремаркето се оценява на 1,2 милиона долара. В момента се отдава под наем за 6000 долара на седмица. Към тази сума трябва да се добавят и разходите за гориво и възнаграждението на шофьора.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ