Това са автомобилите, които шофьорите не спират да купуват от десетилетия (СНИМКИ)

  • 24.02.2019 9:20 /
  • 12794 /
  • 0
Това са автомобилите, които шофьорите не спират да купуват от десетилетия (СНИМКИ)

Някои автомобилни производители имат модели, които произвеждат от десетилетия. И тези машини всъщност не са много малко. Изглежда сякаш те са безсмъртни. Предлагаме Ви ТОП 10 на преминалите през десетилетията и харесвани от водачите автомобили.

 

Chevrolet Suburban - 1935

Първото поколение Suburban дебютира през 1935 година. Този модел скоро ще бъде на 100 години. Сега се продава единадесетото поколение на този всъдеход.

 

Ford F-Series - 1947

Серийното производство на пикапа Ford F-Series започва през 1947 година. От 1977 г. той е най-продаваният автомобил в САЩ всяка година.

 

Toyota Land Cruiser - 1951

Японският Toyota Land Cruiser се произвежда много дълго време, почти 70 години. През това време неговият дизайн се е променил малко, въпреки че, разбира се, не е без някои нововъведения.

Продават най-невероятния Ford Mustang за всички времена (СНИМКИ)

 

Chevrolet Corvette - 1953

Chevrolet Corvette с право се счита за легендарен модел. Но ще остане ли така и след появата на новото поколение? Новият двигател на Corvette ще бъде разположен по средата.

Този единствен по рода си Chevrolet сякаш се е появил от кошмарите на Стивън Кинг (СНИМКИ)

 

Mercedes-Benz SL – 1954

Всяка година продажбите на германския кабриолет Mercedes-Benz SL намаляват. Въпреки това сме уверени, че Mercedes-Benz никога няма да се откаже от него.

 

Toyota Crown - 1955

Седанът Toyota Crown се появява през 1955 година. Сега се пуска нейното петнадесето поколение (изградено е на платформата TNGA).

 

Nissan Skyline – 1957

Когато Nissan Skyline за първи път се появил в продажба, а това е през 1957 г., той представлявал доста скромен седан. Сега той се превърна във високопроизводителния Infiniti Q50.

 

Porsche 911 – 1963

Porsche 911 е може би най-известният спортен автомобил в света. В продължение на много десетилетия той е отличен пример за това на какво е способна немската автомобилна индустрия.

 

Ford Mustang - 1964

Ford Mustang отдавна се е превърнал в култов автомобил. За много хора той е символ на американския начин на живот. От 2014 г. Mustang се продава и в Европа. И се продава много успешно.

 

Toyota Corolla - 1966

Toyota Corolla се появява през 1966 година. Сега компанията пусна дванадесетото поколение. През цялото това време в света са продадени повече от 40 милиона бройки от този модел.

 

Chevrolet Camaro - 1966

Серийното производство на първото поколение Chevrolet Camaro, подобно на Corolla, започва през 1966 година. Сега пускат шестото поколение на този модел. Освен това се продава не само в САЩ, но и в Европа. /auto.blitz.bg

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ