Няма да повярвате на очите си! 30-годишна Toyota Land Cruiser е като чисто нова след реставриране (СНИМКИ)

  • 11.08.2018 12:15 /
  • 2013 /
  • 1
Няма да повярвате на очите си! 30-годишна Toyota Land Cruiser е като чисто нова след реставриране (СНИМКИ)

Класическият SUV Toyota Land Cruiser J60 от 1986 г. бил толкова ценен за своя собственик, че решил да върне модела в първоначалното му състояние.

На помощ идва американска фирма, която е специализирана във възстановяването на автомобили "Cruiser" J40, но решават да се справят и с "шейсетката".

В резултат на извършената работа специалистите успяха да възстановят всичко, дори и най-дребните детайли, сякаш автомобилът е излязъл от конвейра преди малко.

Реставрираната кола е оборудвана с шестцилиндров двигател с обем от 4,0 литра, развиващ 155 к.с. Четиристепенната механична скоростна кутия е заменена от инженерите като на нейно място е поставен "автоматичния" Aisin със същия брой скорости.

Оригиналният салон е облицован с винил, с модерно радио и високоговорители, които очевидно са извън общия стил на 80-те.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ку-Ку
    11.08.2018 21:22
    Като знам цената на специализираният труд в белите страни, веднага си правя извода, че възстановяването, е на цена повече отколкото колата е струвала нова. Освен, ако не е направено за спорта и за да си направят реклама от фирмата за възстановяване.