Измиха за първи път от 20 г. забравен в гаража Mercedes ВИДЕО

  • 17.03.2024 9:50 /
  • 8895 /
  • 0
Измиха за първи път от 20 г. забравен в гаража Mercedes ВИДЕО

Екипът за почистване на автомобили на WD Detailing върна към живот Mercedes-Benz SL, който е престоял без движение две десетилетия.

Проблемите с първата автомивка от много години започват в гаража. Гумите на роудстъра са се напукали от годините, но за всеобща изненада се е получило да бъдат напомпани. Кабриолетът обаче все пак трябвало да бъде транспортиран до мястото за измиване с евакуатор.

След като измили първия слой прах, екипът на WD открива малки капки втвърдена смола върху капака. Те са отстранени при последващо полиране. Майсторите също така измиват бежовия винилов плот, който перфектно допълва бялата каросерия с хромирани брони и декор.

Между другото, за разлика от повечето съвременни модели, броните на Mercedes-Benz SL са метални и много тежки. Задната, която по някаква причина била вътре в колата, трябвало да бъде повдигната и монтирана от майсторите.

Намериха изоставени коли Mercedes в огромни хангари СНИМКИ

Светлокафявият кожен салон на кабриолета е в много добро състояние. В него няма големи петна от мухъл или следи от плъхове. Въпреки че в гаража под колата имало изсъхнал труп на койот.

След като измиват двигателното отделение, почистващите специалисти откриват V-образна „осмица“ с механична система за впръскване на гориво Bosch K-Jetronic. Тази система е много трудна за ремонт и настройка, така че те дори не са се опитали да стартират двигателя на кабриолета.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ