AutoBild си спомни за ВАЗ 2104 и назова силните и слабите му страни СНИМКИ

  • 01.08.2019 10:20 /
  • 3370 /
  • 0
AutoBild си спомни за ВАЗ 2104 и назова силните и слабите му страни СНИМКИ

По пътищата такива автомобили се срещат все по-малко, което е нещо съвсем нормално при положение, че е изминало доста време от производството им  от времето на Съветския съюз. Експертите от AutoBild, обаче, решиха да споделят своите впечатления от ВАЗ 2105.

Немските журналисти неотдавна нарекоха Lada Nova (комби ВАЗ 2104 и седан 2105) класическа кола на деня, като все пак трябва да се вземе предвид, че тези модели бяха представени на европейския пазар. Специалистите назоваха силните и слабите страни на автомобила.

Заслужава веднага да се отбележи, че за западните автомобилисти Lada е нещо като някаква ексклузивна машина. В крайна сметка тези автомобили не бяха значително по-евтини от европейските аналози, но по отношение на оборудване и мощност им отстъпват. Поради тази причина Лада не може да бъде наречена популярна в Европа.

Удивително: В гараж откриха ВАЗ-2103 в идеално състояние (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сред положителните аспекти са простотата на конструкцията и устойчивостта на двигателя към сложни условия на експлоатация, например, при силни студове. Също така от немското издание обръщат внимание на поддръжката - всеки водач наистина се нуждае от минимален набор от умения, за да се справи със силовата установка.

Ето как изглежда най-удивителният интериор на автомобил ВАЗ (СНИМКИ)

Минуси, разбира се, също има. Те са свързани, според експертите от AutoBild със същата тази простота на конструкцията, което се отразява в проблеми при ежедневната употреба. Слаби двигатели, лошо окачване, твърдо кормилно управление и лоша реакция на неравности по пътя./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ