Зрелище: Как изглежда мигновената карма след изпреварване отстрани на пътя ВИДЕО

  • 08.04.2021 9:50 /
  • 5633 /
  • 3
Зрелище: Как изглежда мигновената карма след изпреварване отстрани на пътя ВИДЕО

Собственик на малка кола от ЮАР е разбрал по трудния начин старата истина, че кармата никога не спи. Той определено ще запомни, че не трябва да се изпреварва отстрани на пътя камион, движещ се отпред.

Съдейки по видеото, забързаният водач е карал достатъчно дълго зад камиона, превозващ нещо обемисто - оборудване или контейнер, за да загуби търпение и да реши да изпревари.

В същото време от кадрите може да се види, че микробус пречи отляво за изпреварването на бавно пълзящата тежка машина. Явно на шофьора на малолитражката му се е сторило, че вдясно има място за маневриране.

4 основни грешки, които правят шофьорите при изпреварване на камиони

Той минал отстрани на пътя, дал газ, но по някаква причина не е успял да се върне по правилния начин  на пътя. Може би разликата в сцеплението с чакъла и тревата го е подвела, или пък твърде много е завъртял волана.

Колата внезапно се отклонява наляво и се удря отстрани на камиона, а след това, отскачайки от него като топка от стена, се насочва директно в гъсталака на дърветата. Кармата е наистина светкавична. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Вени
    08.04.2021 21:07
    Аве тоя с тая въшка къде е тръгнАл?
  • Курдо Коленков
    10.04.2021 5:45
    Господа, ако това е ЮАР, движението е обратно и това означава, че камионът е заел бързата лента за изпреварване и затова никакъв микробус не пречи отляво. Просто трафикът е ляв.
  • Alex
    10.04.2021 9:43
    Ма много хубаво г списвате- малолитражката минала отстрани.Какво е това отстрани?Казва се неправилно изпреварване от дясно,по английски.Впрочем такава е ежедневната картина по София.