Значително подобрен и с различен двигател: Представиха новия Suzuki Swift СНИМКИ

  • 09.12.2023 11:50 /
  • 2757 /
  • 0
Значително подобрен и с различен двигател: Представиха новия Suzuki Swift СНИМКИ

Suzuki представи новото поколение на модела Swift Автомобилът се е променил на външен вид и е получил набор от модерни системи за сигурност. Хечбекът ще се предлага в бензинова и хибридна версия.

По принцип моделът е запазил разпознаваемия си външен вид. Технически обаче той е значително подобрен. В каросерията има повече високоякостни стомани и твърдостта се е увеличила. 

Запазвайки същия двуобемен профил с кръгли форми и скрити колони, новият Swift е по-изящен и по-привлекателен. Той ще се предлага на пазара изключително в каросерия с пет врати.

Новият Suzuki Swift имама осмоъгълна радиаторна решетка и тесни диодни фарове, а страничните стени са украсени с щампи. Дръжките на задните врати вече не са скрити в колоните на покрива. Размерите остават на нивото на своя предшественик.

Размерите на новия Suzuki Swift са следните: дължина - 3860 мм, широчина - 1695 мм, височина - 1500 мм, междуосие - 2450 мм.

Вътрешното оформление на Suzuki Swift е познато от предишното поколение на модела. Хечбекът е получи обаче нови прибори, както и голям 9-инчов сензорен екран.

По-мощна и с повече пробег: Представиха новата подобрена Skoda Enyaq СНИМКИ

Освен това е подобрена звукоизолацията и е монтирана електронна ръчна спирачка. Списъкът с опции вече включва камери за кръгов обзор, подобрена система за избягване на сблъсък, разпознаване на пътни знаци и технологии за следене на умората на водача.

Suzuki Swift 2024 се задвижва от нов 1,2-литров трицилиндров двигател с мощност 82 к.с.. Срещу допълнително заплащане може да бъде допълнен с 12-волтова "мека" хибридна система за 3,1 конски сили.

Шведска електрическа кола ще бъде доставяна разглобена на купувачите ВИДЕО

В Япония продажбите на Suzuki Swift ще започнат този месец на цена, еквивалентна на $11 700 - $15 800. Моделът ще се появи в Европа през пролетта на 2024 г. и ще стане конкуренция на Skoda Fabia и Peugeot 208. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ