Впечатляващ и футуристичен: Sharp показа първия си автомобил ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/vpechatlyavasht-i-futuristichen-sharp-pokaza-parviya-si-avtomobil-video Auto.blitz.bg
Впечатляващ и футуристичен: Sharp показа първия си автомобил ВИДЕО

Японската компания Sharp, известна като производител на електроника, реши да развие нов сегмент като става въпрос за автомобилния. Фирмата премина доста бързо от думи към действия. Те обаче са решили да реализират проекта не сами, а с подкрепата на Foxconn.

Първата кола на Sharp ще бъде електрически миниван. В момента съществува като концепция, но впоследствие ще се появи и серийната версия. Автомобилът ще бъде публично показан на 17 септември в Токио на изложението Sharp Tech-Day.

Засега иновативната нова машина е демонстрирана на видео. Sharp LDK+ изглежда сдържан и в същото време много футуристичен. Предната част и огромното предно стъкло особено привличат вниманието.

Трябва да се отбележи, че електрическият автомобил няма задно стъкло. Компанията го обяснява с това, че миниванът е оборудван максимално с различни сензори и камери, които помагат да се контролира ситуацията на пътя.

Мъж реши да измами служители на автокъща, но ето какво се случи ВИДЕО

Интериорът на LDK+ е просторен и удобен. Sharp го нарича „всекидневна“ заради въртящите се седалки и 65-инчовия екран, който е идеален за гледане на филми или провеждане на видео разговори с любими хора.

Страничните прозорци на автомобила са оборудвани с щори от течен кристал за поверителност, а система, базирана на изкуствен интелект, автоматично регулира осветлението и температурата вътре в минивана.

Специалисти се вдъхновиха от изтребител и създадоха впечатляващ мотоциклет BMW СНИМКИ

Sharp не разказва за характеристиките на електрическия автомобил, но споменава, че той ще получи мощен електрически мотор и слънчеви панели на покрива, а батерията може да се използва и като резервен източник на енергия.

 

Горещи

Коментирай
1 Коментара
dennie
преди 2 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата.Кyпиx тyк---- https://do.my/texx

Откажи