Мъж реши да измами служители на автокъща, но ето какво се случи ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/mazh-reshi-da-izmami-sluzhiteli-na-avtokashta-no-eto-kakvo-se-sluchi-video Auto.blitz.bg
Мъж реши да измами служители на автокъща, но ето какво се случи ВИДЕО

Странен инцидент се случи в Мемфис, САЩ. Мъж влезе в представителство на Kia и се опита да купи два кросоувъра Telluride, използвайки личната карта на починал човек.

Както съобщава Autoevolution, служителите на автокъщата веднага разбрали измамата и се обадили в полицията, но решили да си "поиграят" с крадеца.

Всъщност служителите на Kia разтегляли времето, като се престрували, че подготвят всички необходими документи. Полицаите пристигнали на място, когато измамникът вече бил поздравяван за покупката.

Съобщава се, че 63-годишният Уилям Хейс е искал да стане притежател на два автомобила Kia Telluride на обща стойност 158 885 долара. Той завършил цялата процедура по закупуване, използвайки данните на друг човек.

Интересното е, че за да изглежда всичко правдоподобно, служителите на автокъщата дори помолили мошеника да си направи поздравителна снимка и да заснеме момента на покупката. На кадрите се вижда как продавачът му подава ръка, дава му ключовете от колата, а всички наоколо му ръкопляскат.

Драматично ВИДЕО е запечатало как полицаи се опитват да арестуват престъпник с кола

Привидно радостният момент обаче приключил, когато в автокъщата влязла полиция. Видеото записва момента преди ареста, по-специално как полицията поставя белезници на Хейс. Сега той е обвинен във фалшифициране на документи и опит за кражба. Нападателят вече е в ареста с възможност за гаранция от 50 хиляди долара.

Горещи

Коментирай