Впечатляващо: Мъж взе стар Volkswagen T4 и направи нещо уникално за семейството си ВИДЕО

  • 15.04.2023 9:50 /
  • 16326 /
  • 0
Впечатляващо: Мъж взе стар Volkswagen T4 и направи нещо уникално за семейството си ВИДЕО

Във Великобритания стар ван Volkswagen Transporter T4 е превърнат в стилен дом на колела с 3 спални. Видеото е публикувано в YouTube канала Channel 4 Lifestyle.

Мъжът на име Джеймс Баруик работи като водопроводчик. Един ден той решава да създаде уютен дом на колела за себе си и семейството си.

Джеймс вече е изграждал кемпер като е пътешествал из страната с децата и съпругата си.

Мъжът решава да създаде нов проект, базиран на Volkswagen Transporter T4. Той купува ван и тайно от семейството си започва да създава дома на колела.

Джеймс построил кемпера с помощта на приятелите си. Той се опитал да доближи външния вид на кемпера до сухопътната яхта.

По-голямата част от къщата на колела е направена от дърво. Това придава на караваната допълнителен комфорт.

Вътре има 3 спални, както и кухня и баня. Детските спални са с дървени кабини с легла вътре, до които се стига по въжени стълби.

Alfa Romeo показа уникален кросоувър, който помага много на родителите с деца СНИМКИ

В спалнята за Джеймс и съпругата му има голямо легло с матрак с кралски размер и много място за съхранение. В съседство има напълно оборудвана кухня и трапезария.

Кухнята е оборудвана с газов котлон, фурна, скара, мивка, хладилник и фризер и много място за съхранение. В трапезарията има маса за четирима, към която Джеймс по-късно добавя две пейки. Банята е с тоалетна и душ.

Таксиджия кара една и съща кола цели 48 г., пробегът е удивителен ВИДЕО

Джеймс използва различни тапети за различни зони, като по този начин създава впечатление за истински стаи. Те са свързани с щрихи, вдъхновени от яхта с илюминатори вместо прозорци.

Изграждането на този кемпер е отнело на Джеймс 2000 работни часа. Мъжът каза, че това е най-трудният проект в живота му. Въпреки това усмивките на децата му са си стрували всички усилия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ