Volkswagen показа седан, базиран на Golf и на цената на Duster СНИМКИ

  • 15.12.2019 9:20 /
  • 9245 /
  • 0
Volkswagen показа седан, базиран на Golf и на цената на Duster СНИМКИ

В Китай представиха новия Volkswagen Lavida. Бюджетният седан претърпя поредно обновление и остана в експлоатация, въпреки факта, че паралелно ще се произвежда модел от ново поколение.

Автомобилът струва 99 900 - 122 900 юана (14 300 - 17 600 долара) и се произвежда в съвместно предприятие между SAIC и Volkswagen. Той е изграден на платформата PQ34, която е използвана още за Volkswagen Golf IV.

Обновеният седан Volkswagen Lavida се разпознава по увеличената хромирана решетка на радиатора и новата предна броня с диодни светлини. Дължината на колата е нараснала до 4613 мм, но междуосието е непроменено - 2610 мм.

Нещо изумително се случва в САЩ с колите на Volkswagen от "Дизелгейт"

В салона са подобрени използваните материали и са изменени отворите на вентилационната система. Появил се е и увеличен мултимедиен сензорен екран, а в най-скъпите версии вече има автоматична спирачна система.

Електромобилът, който променя всичко: Премиера на Volkswagen ID.3 СНИМКИ

Както и преди, Volkswagen Lavida е оборудван с 1,5-литров бензинов двигател с мощност от 112 конски сили. Предлага се избор между 5-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ