Вижте първия кросоувър на Huawei, има много интересен дизайн СНИМКИ

  • 10.03.2023 9:50 /
  • 3028 /
  • 0
Вижте първия кросоувър на Huawei, има много интересен дизайн СНИМКИ

В Китай представиха нов кросоувър, наречен Shenlan S7. Петместният кросоувър, подобен на купе, с футуристичен дизайн, ще се продава на цена от 150 000 юана (23 600 долара), съобщава CarNewsChina.

Трябва да се отбележи, че новата автомобилна марка Shenlan е съвместен проект на автомобилната компания Changan и технологичния гигант Huawei.

Авторите на автомобила искат да изкарат творението си на европейския пазар и ако всичко върви добре, тогава и на американския пазар.

Автомобилът има много интересен дизайн с масивна предница, скосен покрив и извита линия на прозорците. Като се има предвид размерът на автомобила, Tesla Model Y може да се счита за негов най-близък конкурент.

Автомобилът не просто така е сравняван с Tesla, защото по аналогия с американската електрическа кола Shenlan S7 също няма приборно табло и всички показания се показват на централния мултимедиен екран.

Автоексперти избраха най-добрите коли в света за 2023 година СНИМКИ

Освен това колата има проекция на предното стъкло. Като се има предвид, че колата е разработена от Huawei, колата има усъвършенствани електронни системи.

Първоначално Shenlan S7 ще се предлага като електрически автомобил във версии с 218 к.с. и 258 к.с В този случай максималната скорост на автомобила ще бъде 180 км / ч, а пробегът след зареждане - съответно 520 и 620 км.

Впечатляващо: Ето как Porsche доставя коли на клиентите ВИДЕО

Освен това ще има мека хибридна версия с 228 к.с. заедно с която ще работи 1,5-литров двигател с мощност 95 к.с. Само на електричество колата може да измине до 160 км.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ