Вижте невероятния заводски тунинг на BMW X7 (СНИМКИ)

  • 07.07.2019 9:50 /
  • 1990 /
  • 0
Вижте невероятния заводски тунинг на BMW X7 (СНИМКИ)

През тази година участниците в авто събитието BMW Motorrad Days 2019, който се провежда от 5 до 7 юли в Гармиш-Партенкирхен, могат да се насладят на много интересен експонат - пикапа BMW X7. Трябва да се отбележи, че колата е построена не в някое ателие, а директно в самия завод на BMW в Мюнхен. В продължение на 10 месеца над пикапа са работили 12 стажанти от завода при активното съдействие на специалисти от фирменото подразделение за концептуални автомобили и технологии.

Автомобилът е оборудван със стилна платформа за товари. Активното използване на въглеродни влакна намалява теглото в сравнение с базовия модел X7. И то въпреки факта, че общата дължина на пикапа се е увеличил с 10 см.

При отворен заден борд, дължината на товарното отделение се увеличава от 140 на 200 см - и при такова положение тук се поставя ендуро BMW F850 GS.

Какво се знае вече за BMW X7 след премиерата в Лос Анджелис (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пикапът се отличава с изключителни детайли: вътрешната облицовка на товарното отделение е направена от естествено тиково дърво, а дръжките на задните стойки са изработени на 3D принтер. Пикапът е получил въздушно окачване на две нива, с възможност за експлоатация по обществените пътища.

Стремеж към идеала: Новият BMW 8 Series Gran Coupe (СНИМКИ)

Пикапът е оборудван с 3.0-литров турбо двигател с 340 конски сили,8-степенна автоматична трансмисия и задвижване на всички колела.

Излишно е да казваме, че представеният пикап BMW X7 щеше да е отличен конкурент на премиум пикапа Mercedes-Benz X-Class. Въпреки това, както заявяват представителите на BMW, от компанията нямат намерение да пускат серийно автомобила, но много е вероятно за в бъдеще някое тунинг студио да го пресъздаде като поръчка. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ