Вижте как изглежда новата бюджетна кола на Honda СНИМКИ

  • 27.02.2020 9:20 /
  • 6908 /
  • 0
Вижте как изглежда новата бюджетна кола на Honda СНИМКИ

Японците знаят много добре как се правят малки коли. Известното им изобретение - сегментът с автомобили "кей кар" - остава един от най-популярните видове транспорт в родината им. Но какво ще се случи, ако се обедини японската философия с европейската школа за компактно автомобилостроене? Изглежда, че Honda има отговор.

Новият им бюджетен седан Honda City, построен на базата на Jazz, се е превърнал в компактен хечбек. Това се доказва от свежите патентни изображения. На тях е показан стилният автомобил в корпус с пет врати.

Honda представи новия по-комфортен и икономичен Jazz СНИМКИ

За да се конкурира с европейските модели от B-класа като Ford Fiesta и VW Polo, японската компания има същата тази Honda Jazz. Новият City, обаче, се появява в малко по-различен сегмент. На пазара той ще бъде посрещнат от бюджетния Renault Sandero, известен в Западна Европа като Dacia Sandero.

Отпред новата Honda City моментално демонстрира принадлежността си към японската марка и донякъде наподобява по-голямата Honda Civic и дори Accord. Дизайнът на задната част е изпълнен в необичаен за компанията стил, но като цяло дизайнът се е получил доста обмислен.

Първият електромобил на Honda впечатлява с необичайния си салон СНИМКИ

Силовата установка вероятно ще дойде от седана City. В този случай колата ще има 1-литров турбо двигател с мощност 122 к.с. (173 Nm) и вариатор. Новата Honda ще бъде напълно разсекретена след няколко месеца. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ