ВИДЕО 18+ от салона на автобус е запечатало момента на страшна катастрофа

  • 14.02.2020 10:20 /
  • 57506 /
  • 2
ВИДЕО 18+ от салона на автобус е запечатало момента на страшна катастрофа

Потресаващи кадри бяха заснети от камера за видеонаблюдение, инсталирана в кабината на училищен автобус, превозващ 25 ученици в град Торнвил, щата Охайо, САЩ.

Според информацията на американските издания, 74-годишният шофьор на автобуса е блъснал автомобил Ford Mustang, който се появил на кръстовището при червена светлина. В резултат на произшествието автобусът се преобръща няколко пъти.

Нова Toyota бе смачкана при катастрофа, но се случи нещо изумително (ВИДЕО)

По време на инцидента пътниците се търкалят неконтролируемо из целия салон, наранявайки се един друг, защото не са били със закопчани колани. Това е и причината полицията да разпространи кадрите. Осем от учениците и шофьорът на автобуса са откарани в болница за медицинска помощ.

Зверска катастрофа: Водачът, двигателят и скоростната кутия излетяха от колата (СНИМКИ)

Инцидентът предизвика бурна реакция от страна на обществото и Националната администрация за безопасност на пътното движение (NHTSA) по отношение на задължително използване на предпазни колани в училищните автобуси.

Съобщава се също, че въпреки страховития инцидент, никой от пътниците в автобуса не е получил сериозни наранявания. За разлика от виновника за катастрофата, водачът на Ford Mustang, който също така е бил с шофьорска книжка с изтекъл срок. Той е бил хоспитализиран с тежки наранявания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ...
    14.02.2020 18:24
    Спукал е предна лява гума
  • Бат Мута
    27.04.2020 13:57
    О,ВРЕМЕНА,О НРАВИ.