Вбесена автолейди с бял джип жестоко отмъсти на неверен съпруг (ВИДЕО)

  • 24.01.2019 11:00 /
  • 43387 /
  • 1
Вбесена автолейди с бял джип жестоко отмъсти на неверен съпруг (ВИДЕО)

Разярена съпруга атакува с бял джип колата на неверния си мъж в Уфа. Жената случайно спипала прелюбодееца в компанията на прекрасна непозната на служебен паркинг. 

Вбесената ревнивка дори не вдигнала скандал, а хладнокръвно натиснала педала на газта и насочила джипа си директно срещу съпруга си. Той успял да отскочи настрана, а ударът приела върху себе си вносната му кола. От тук насетне обаче започва истинският ужас, свидетелстват очевидци на страшното отмъщение.

Зрелищно ВИДЕО: Шофьорка обърка педалите и скочи с Land Rover от 3-ия етаж на паркинг, пострада съпругът ѝ 

На кадрите се вижда как жената прави завой и отново се устремява към неверния си възлюблен. Импровизираната "корида" не продължава дълго: автомобилът на отмъстителката се забива в снежна преспа. 

Свидетел на цялата екзекуция обаче става дете. То е в салона на джипа и с очите си вижда как майка му се опитва да размаже бащата-прелюбодеец. 

2-годишно момиченце излетя от колата на майка си барабар с детското столче (СМРАЗЯВАЩО ВИДЕО)

Очевидци на драмата се опитват да успокоят разярената жена. Повечето от свидетелите на екшъна обаче откровено се тревожат за потрошените вносни коли, а не за разбитите сърца на съпрузите./auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Въх!
    26.01.2019 11:30
    То точно това е правилния начин! На времето са ги убивали с камъни - престъпват божия заповед! За туй, значи Исляма ги мачка/трепе - европчо-джендърците.