Уникално: Това е най-заниженият автомобил в света ВИДЕО

  • 29.06.2023 12:50 /
  • 7207 /
  • 0
Уникално: Това е най-заниженият автомобил в света ВИДЕО

Гледайки снимката на тази кола, изглежда сякаш е просто майсторски нарисувана върху тротоара. Но всъщност това е напълно функционална версия на Fiat Panda, която не само се движи сама, но може и да побере един човек.

Италиански блогъри от YouTube канала Carmagheddon са решили да създадат най-занижената кола в света. Като основа те са взели първо поколение Fiat Panda от автогробище и са отрязали купето точно под горната панта на вратата. Останали са само линията на прозореца, покривът и капакът.

Корпусът е подсилен със силова рамка, а пътният просвет на автомобила е 30 мм. Що се отнася до техническата част, място за оригиналния двигател и скоростна кутия просто не е останало, така че колата е оборудвана с малък двутактов двигател.

Вътре има достатъчно място за водача, въпреки че воланът, двигателят и тонираното предно стъкло му пречат да вижда добре.

Представиха електромобил с батерия с ултрабързо зареждане СНИМКИ

На покрива е монтирана GoPro камера, която излъчва видео към телефона в салона. Автомобилът се управлява трудно, да не говорим, че е тясно, а пръст и камъни хвърчат изпод колелата в лицето на водача.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ